مجازی سازی سرور و دیتاسنتر
بهمراه کاملترین سرویس های جانبی
#
همراه با مشاوره تخصصی کارشناسان

مشاهده بیشتر

مجازی سازی سرور و راه اندازی دیتاسنتر

خدمات مجازی سازی چیست و مجازی سازی چگونه کار می کند؟

مجازی سازی در دهه ۱۹۶۰ به دلیل هزینه بالای سخت افزار توسط کمپانی IBM وارد عرصه فناوری شد. سازمان ها با خدمات مجازی سازی توانستند از یک سیستم قدرتمند بصورت بهینه تر با هزینه ی کمتر استفاده نمایند. این کمپانی در سال ۱۹۷۲ به طور رسمی نسخه IBM’s VM برای سیستم / ۳۷۰ را ارائه نمود.
در سال های اخیر اصطلاح مجازی سازی به جدیدترین واژه فناوری اطلاعات تبدیل شده است. این سوال را ایجاد می کند ، خدمات مجازی سازی چیست؟
اولین مفهومی که به ذهن یک مهندس تازه کار فناوری اطلاعات می رسد؛ اجرای یک یا چند سیستم عامل روی یک سیستم سخت افزاری است. ولی مجازی سازی به یک سرور و اجزای چند سیستم عامل ختم نمی شود. هر ماشین مجازی سیستم عامل، خود را اجرا و مانند یک کامپیوتر مستقل رفتار می کند. مجازی سازی اتصال بین سیستم عامل و سخت افزار می باشد که امکان اجرای چندیدن سیستم عامل مختلف روی یک سیستم فیزیکی را دارد. در خدمات مجازی سازی امکان استفاده کارآمدتر از سخت افزار فیزیکی رایانه را فراهم کرده. باعث سرفه جویی در هزینه یک سازمان می شود. (تعدا سیستم عامل ها به منابع سخت افزاری سیستم بستگی دارد).

انواع مجازی سازی
تقسیم بندی استاندارد مجازی سازی در زیر لیست شده است، کارشناسان ما با تحلیل نیاز شما،نوع مناسب را پیاده سازی خواهند کرد.
مجازی سازی سرور
(Server virtualization)

مجازی سازی سرور یعنی استفاده از یک بستر سخت افزاری برای راه اندازی چند سرویس یا سیستم عامل

مجازی سازی دسکتاپ
(Desktop virtualization)

در مجازی سازی دسکتاپ، کامپیوتر های شخصی حذف شده و همه ی برنامه ها و نرم افزارها روی یک سرور مرکزی اجرا می شوند. (VDI) چندین دسکتاپ را در VM ها بر روی یک سرور مرکزی اجرا می کند و آنها را به کاربرانی که از طریق دستگاه های Thin Client وارد سیستم می شوند انتقال می دهد. به این ترتیب ، VDI به سازمان اجازه می دهد بدون نصب سیستم عامل بر روی هر دستگاه ، به کاربران خود دسترسی به انواع سیستم عامل ها را از هر دستگاهی، داشته باشند

مجازی سازی شبکه
(Network virtualization)

SDN (Software-Defined Networking) : مجازی سازی سخت افزاری است که مسیریابی ترافیک شبکه را کنترل می کند.

مجازی سازی ذخیره سازی
(Storage virtualization)

یک لایه مجازی سازی داده توسط هر نوع برنامه ای قابل دسترسی است؛ به عنوان مثال می تواند یک برنامه ورود اطلاعات آنلاین، یک برنامه گزارشگری ، یک مدل آماری ، یک برنامه اینترنتی و یک batch application باشد. مصرف کننده داده می تواند هر برنامه ای باشد که داده ها را بازیابی یا دستکاری کند.

مجازی سازی داده ها
(Data virtualization)

ذخیره سازی مجازی، یک مفهوم فناوری ست که در چند دهه گذشته مورد توجه قرار گرفته است. مجازی سازی فضای ذخیره سازی امکان دسترسی و مدیریت همه دستگاه های ذخیره سازی در شبکه را – چه در سرورهای جداگانه و چه در واحدهای ذخیره سازی مستقل – فراهم می کند. به طور خاص، مجازی سازی ذخیره سازی تمام بلوک های ذخیره سازی را در یک استخر مشترک جمع می کند که در صورت لزوم می توان آنها را به هر ماشین مجازی در شبکه اختصاص داد. مجازی سازی ذخیره سازی تهیه فضای ذخیره سازی برای ماشین های مجازی را آسان تر می کند و از حداکثر فضای ذخیره سازی موجود در شبکه حداکثر استفاده را می کند.

مجازی سازی برنامه
(Application virtualization)

مجازی سازی برنامه ، نرم افزار برنامه را بدون نصب مستقیم روی سیستم عامل کاربر اجرا می کند. این با مجازی سازی دسک تاپ کامل (که در بالا ذکر شد) متفاوت است زیرا فقط برنامه در یک محیط مجازی اجرا می شود – سیستم عامل موجود در دستگاه Endpoint به طور معمول اجرا می شود.

مجازی سازی مرکز کنترل
(Data center virtualization) )

مجازی سازی مرکز داده ، بیشتر سخت افزارهای مرکز داده را به نرم افزار خلاصه می کند و به طور موثر مدیر را قادر می سازد یک مرکز داده فیزیکی را به چندین مرکز داده مجازی برای مشتریان مختلف تقسیم کند. هر مشتری می تواند به زیرساخت خود به عنوان سرویس Infrastructure as a Service (IaaS) دسترسی پیدا کند ، که با همان سخت افزار فیزیکی کار می کند. مراکز داده مجازی با استفاده از محاسبات مبتنی بر ابر به راحتی امکان پذیر می شوند و به شرکتها اجازه می دهد بدون خرید سخت افزار، یک محیط مرکز داده را به سرعت تنظیم کند.

هزینه اضافی نکنید ...

با تکنولوژی مجازی سازی در خرید سرور و تحهیزات شبکه صرفه جویی کنید. با کمک مجازی سازی ، شما میتوانید هرچند عدد سرور که نیاز دارید روی سرورهای موجود در شرکتتان با در نظر گرفتن منابع سرورها نصب کنید. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 09199331044 تماس بگیرید.

صدور پیش فاکتور آنلاین

تماس با ما

هزینه راه اندازی مجازی سازی سرور چقدر است؟

با مجازی سازی سرور از امکانات سخت افزاری موجود در سرور می توان بصورت بهینه تر استفاده نماییم، اما برای برآورد هزینه مجازی سازی سرور بسته به مواردی همانند RAM ، CPU ، نوع حافظه ذخیره سازی ، حجم فضای ذخیره سازی ، نوع دیتاسنتر ، نوع سیستم عامل مجازی سازی سرور (ویندوز یا لینوکس) ، هزینه راه اندازی و تعداد ماشین های مجازی در قیمت نهایی موثر است. هزینه راه اندازی سرور مجازی سازی بین ۱ میلیون ۲۰۰ هزار تومان تا ۱میلیون ۸۰۰ هزار تومان بسته به زمانی که کارشناس مربوطه برای راه اندازی سپری می کند، محاسبه می شود. (زمان راه اندازی ارتباط مستقیمی با سخت افزار و امکانات سرور دارد)

سخت افزارهای مورد نیاز راه اندازی مجازی سازی؟

متناسب با نوع مجازی سازی همانند (سرور ، شبکه ، دسکتاپ ، دیتاسنتر ، ابری و … ) بستر سخت افزار و نرم افزار مجازی سازی متفاوت می باشد. باید به این نکته توجه داشته باشیم که بسته به نیاز سازمان می توان از چند نوع مجازی سازی در بستر شبکه استفاده کرد.

تماس با مشاورین سپندار گستر آراد

کارشناسان پشتیبانی و نگهداری شرکت سپندار گستر آراد مناسب ترین قیمت پشتیبانی شبکه های کامپیوتری را با بهینه ترین راهکار در صرفه جویی زمان به شما پیشنهاد می‌دهند. در صورت نیاز جهت دریافت مشاوره رایگان برای ارائه خدمات پشتیبانی شبکه در تهران و همچنین اطلاع از مبلغ قراردادهای پشتیبانی شبکه می‌توانید با ما تماس بگیرید

تلفن : 09199331044

ثبت درخواست تماس

contact
مزایای مجازی سازی

برخی از مزایای مجازی سازی

  • مزایای مجازی سازی سرور

    صرفه جویی اقتصادی بصورت مستقیم و غیر مستقیم. استفاده بهینه ازسخت افزار و بهروری بیشتر. تجمیع سرویسها در یک سرور ، مدیریت متمرکز . پیاده سازی سریع ماشین های مختلف بدون ایجاد وقفه و ریسک. پشتیبان گیری متمرکز از اطلاعات و بازیابی آن. تامین و مدیریت امنیت اطلاعات. کاهش فضای فیزیکی برای DataCenter و حتی کاربران. کاهش هزینه نگهداری (Powering & Cooling) و نیروی انسانی . کاهش مصرف پهنای باند شبکه. ارائه ماشین های مجازی بجای فیزیکی و نصب ماشین های مجازی با سیستم عامل مختل امکان آپدیت و ایجاد تغییرات برای کاربران . ایجاد دسترسی بالا High Availability


  • ۱. دسترسی از راه دور یکی از مهمترین ویژگی های VDI امکان دسترسی بصورت remote بدون در نظر گرفتن بعد مکانی و زمانی می باشد. ۲. امنیت بالا در حفظ اطلاعات در سیستم های سنتی داده ها ، سیستم عامل و برنامه ها روی یک کامپیوتر معمولی یا لب تاپ نصب میگردید. با خراب شدن سیستم امکان از دست دادن دادها بسیار بالا بود. با استفاده از فناوری VDI دیگر نیاز انجام تنظیمات و پیکربندی برای هر دستگاه نیست. دسکتاپ های مجازی را میتوان بصورت آسان و سریع تنظیم کرده. ۳. امکانات موجود در مرکز داده (Data Center) هنگامی که از VDI در دیتاسنتر استفاده میکنیم امکاناتی مانند امنیت ، زیرساخت های پیشرفته و در شرایط بحرانی بازیابی را در اختیار مدیریت شبکه می گذارد. ۴. کاهش هزینه استفاده بهینه از بخش فناوری اطلاعات کاهش توان و مدیریت زمان ۵. کاهش مصرف برق مصرف برق تا اندازه قابل توجهی کم می شود. ۶. ادغام آسان دستگاها و شبکه ها برای ادغام و ارتباط بین دستگاه ها (ماشین های مجازی) خیلی ساده و سریع می توان انجام داد ۷. استفاده بهینه از فضای رو میز با استفاده از (Thin Client , Zero Client , Smart Phone) با استفاده از تکنولوژی مجازی سازی دسکتاپ فضای فیزیکی کمتری اشغال می شود.


  • از آنجا که داده ها معمولاً در روش ها، قالب ها و سرعت های مختلف منتقل می شوند، مجازی سازی داده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است. به عنوان مثال؛ این شرکت ها برای جمع آوری، جستجو و ادغام اطلاعات از منابع مختلف همانند مراکز ذخیره سازی و سیستم عامل ها استفاده خواهد کرد. بنابراین به چالش های امنیتی کمک زیادی می کند. علاوه بر این می تواند به شما امکان دسترسی به هر سیستم ذخیره سازی را که در حال حاضر استفاده می کنید را می دهد تا تمام مواد را در یک مدل واحد ادغام کند.


  • دسترسی همزمان چند کاربر به یک برنامه در سازمان ها نرم افزارهایی وجود دارند که دارای لایسنس می باشند و تعداد محدودی می توانند از آن استفاده کنند که با روش مجازی سازی برنامه می توان آنرا بدون محدودیت در اختیار کارکنان قرار دهید. امنیت اطلاعات امنیت اطلاعات برای برخی از سازمان ها اهمیت بسیاربالایی دارد. ممکن است در یک سازمان نصب یک نرم افزار از لحاظ امنیتی مشکل داشته باشد در این حالت نرم افزار را در سیستم دیگری نصب کرده و دسترسی نرم افزار را به کاربران قرار می دهیم. در ضمن نرم افزار مجازی سازی برنامه به مدیران IT امکان کنترل مرکزی را می دهد که کاربران می توانند به کدام برنامه ها دسترسی پیدا کنند. اگر مجوزهای برنامه کاربر در یک سازمان تغییر کند ، سرپرست فناوری اطلاعات می تواند به راحتی دسترسی آن کاربر را به یک برنامه حذف کند. بدون مجازی سازی برنامه ، مدیر فناوری اطلاعات باید برنامه را از روی دستگاه کاربر پاک کند. این کنترل مرکزی دسترسی برنامه به ویژه در صورت گم شدن یا سرقت دستگاه های کاربر بسیار مهم است ، زیرا مدیر IT می تواند دسترسی از راه دور به داده های حساس را بدون نیاز به ردیابی دستگاه گمشده لغو کند. اجرای برنامه های قدیمی به عنوان مثال ، برنامه هایی که برای سیستم عامل های قدیمی همانند ویندوز ۷ و XP ایجاد شده اند) اجازه می دهد. اجرای نرم افزارهای مختلف روی پلتفرم های متفاوت (به عنوان مثال ، اجرای برنامه های Windows در iOS ، Android ، macOS


عضویت در خبرنامه سپندار گستر آراد

تا از آخرین مقالات و اخبار مطلع شوید

لطفا جاوا اسکریپ را فعال نمایید